Art & Crafts

Со малку труд до … Ултра модерен и уникатен ѓердан !!!

На прв поглед, овој ѓердан изгледа како скап и модерен аксесоар…

Сепак, Ви откриваме мала тајна…

За да го имате овој ѓердан, кој во летниот период совршено ќе ги краси Вашите гради, а истовремено ќе биде освежување за било која комбинација, не Ви треба многу…

Доколку сте решиле да се ослободите од чорапите, бидејќи доаѓа Лето, мора да Ве предомислиме… Со еден пар црни чорапи и мали гумени топчиња ( најдобро би било да имаат неонски бои ), доколку го следите упатството на следниве фотографии… Ќе бидете мета на многу погледи !!!

Обидете се и направете го овој прекрасен уникатен моден детаљ…

Напиши коментар