man fashion

Со пролетната колекција на Diesel мажите личат на “работници”

Ја имаме новата кампања за пролет-лето 2012 од италијанскиот бренд за џинс, Diesel потпишана од нескротливиот Renzo Rosso.

Овој пат тој ја создаде новата колекција инспириран од работничката класа. Неверојатно колку шармантно и убаво изгледа колекцијата.

Напиши коментар