Убавина

Со вистинската шминка секоја жена изгледа како супермодел

Рускиот мејкап артист Вадим Андреев успеа да докаже дека не е потребно жените да посегнуваат по драстични мерки како на пример пластичната хирургија за да изгледа неверојатно.

Тој уште тврди дека може било која жена да ја трансформира само со помош на професионална шминка во девојка од насловна страна.

Вадим работи како професионален шминкер и со текот на времето изградил брзпрекорна репутација.

Тој работел со најголемите руски ѕвезди, но за нас се поинтересни трансформациите кои успеал да ги постигне кај своите обични клиенти.

Погледнете ја силата на шминката и раката на добриот шминкер:

 

Напиши коментар