Мода

Со вкус на провокација…Just Cavalli

Младешки дух пропиен со уличен моден сјај е накратко идејата на новата есенска колекција на Just Cavalli.

Провокативниот стајлинг го претставува бурниот живот на младото градско поколение.

Дивата страна на младите и нивната неуморна страст да предизвикуваат и провоцираат се основните мотиви и сили кои ја движат новата линија на брендот.

Напиши коментар