За љубителите на белата и воопшто светлите бои, денес подготвивме одлична збирка софистицирани ентериерни решенија каде преовладува белата боја.

За сите вас што располагате со мал простор, треба да го уредите исклучиво во светли нијанси бидејќи визуелно го зголемуваат просторот.

Се надеваме дека нашиот избор ќе ви се допадне и ќе биде инспирација за вашите проекти.

Living Room

Simone's room

Atelier Turner

Ming residence, Amsterdam, the Netherlands

clean

blue floor

The Courtyard House by Buensalido Architects

 

 

Напиши коментар