Дестинации

Soneva Kiri – егзотика и луксуз

Ова луксузно место претставува дел од веригата Six Senses познат по идејата за интелигентен и луксузен туризам и е во групата на 10-те топ плажи на планетата.

Комплексот Сонева ви овозможува да се ослободите од грижите и проблемите и да заборавите на цивилизацијата. Се наоѓа на плажата  Luxury Eco Beach, на речиси пуст остров што припаѓа на Тајланд и е блиску до границата со Камбоџа.

 

 

Напиши коментар