ШоуБиз

Сораја го зголеми обемот на градите

Сораја е горда на сопственото тело, го истакнува во секоја можна прилика. Градите се еден од нејзините главни адути. Но, некако изгледа дека таа поработела на својата гордост.

Сораја е забележана во еден ноќен клуб каде се забавувала со својата другарка, облечена во црн фустан со длабоко деколте.

Судејќи по фотографијата, најверојатно Сораја го зголемила обемот на своите гради.

Напиши коментар