man fashion

Сосема релаксирано со Cross Jeans

Брендот сам по себе претставува еден опуштен и релаксиран стил. Ако не сте таков тип тука нема да најдете ништо по ваш вкус. Но ако сте од оние кои сакаат да уживаат во своето слободно време тогаш моделиве се создадени токму за вас. За сите љубители на маичка и фармерки.

 

Напиши коментар