ШоуБиз

Состојбата на Деми Мур е критична! Веста дека Ештон е со Мила Кунис ја уништи

И токму кога сите помислија дека Деми Мур конечно се извлече од депресијата и продолжи со својот живот понатаму, се дозна дека Ештон Качер и Мила Кунис се во врска.

Кога Деми Мур ја прочитала веста поткрепена со многу фотографии на кои јасно се гледа дека Ештон и Мила се во врска таа повторно паднала во тешка депресија.

Овој пат таа е многу полошо од првиот пат, велат нејзините пријатели. Таа овој пат не сака да комуницира со никого, не сака да разговара дури ни со нејзините ќерки, изјавил извор близок на Деми Мур.

Напиши коментар