Мода

Совети за создавање есенски аутфит

 Има неколку основни правила кои всушност се базата врз која се гради модната комбинација или така наречениот аутфит.

Под модна комбинација се подразбира се она што го имате на себе, од глава до пети.

Денес ќе ги разгледаме деталите на кои треба да се посвети внимание во процесот на создавање комбинација.

Одличен избор за есенва е нешто што изгледа вака:

– хеланки или тесни фармерки тип цевка,

– XXL џемпер или кошула што ќе ја покрива карлицата,

– салонки или чизми во зависност од времето,

– голема чанта во иста боја како чевлите,

– интересна марама за да го надополни горниот дел,

– лакот за нокти може да се искомбинира со бојата на карминот,

– аксесоар за коса(шнолички, венче, трака и сл),

– накит, во случајов добар избор се масивни алки или голем часовник или интересни обетки.

Ете како се прави комбинација, а сега погледнете неколку оргинални примери:

 

 

PUMPKIN WEAR

Untitled #155, created by bbs25 on Polyvore

"Untitled #104"

"Untitled #114" by bbs25 on Polyvore

"Untitled #176"

"Night out" by bbs25 on Polyvore

Fall country, created by bbs25 on Polyvore

"Untitled #102" by bbs25 on Polyvore

"Untitled #83" by bbs25 on Polyvore

Untitled #195, created by bbs25 on Polyvore

"Another Cozy Saturday" by archimedes16 on Polyvore

 

fall

comfortable everyday outfit

"ready for fall"

 Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

 

Pinned Image

 

Pinned Image

 

Pinned Image

 

Pinned Image

Pinned Image

 

Pinned Image

 

 

Напиши коментар