Мода

Совети за стил од луѓето што знаат како

Еве како се облекуваат луѓето за кои се вели дека имаат добар стил, а некои од нив се познати и како тренд сетери. Ги избравме нивните секојдневни комбинации со цел да ви помогнеме да го изградите вашиот сопствен стил црпејќи инспирација и идеи од оние што знаат како. Ѕвездите имаат најчесто свој личен стилиста, па затоа сето она што го носат е дело на човек што си ја знае работата. Тоа е причината зошто ги избравме како пример за стил и мода.

Resultados de la Búsqueda de imágenes de Google de http://2.bp.blogspot.com/_wstTDai4HKA/S85_fhPfEfI/AAAAAAAAFJ8/FBerBQhSizM/s1600/Jessica%2BAlba%27s%2BStyle.jpg

Something Different | Fashion Salade

Resultados de la Búsqueda de imágenes de Google de http://3.bp.blogspot.com/-U4UrwbeV6Hs/UDnhQuwh6KI/AAAAAAAABNc/DdLC6RKoBUc/s1600/op.jpg

Resultados de la Búsqueda de imágenes de Google de http://www.thebudgetbabe.com/uploads/2009/200912/best-streetstyle2009.jpg

Jessica Alba

"Untitled #149" by jaxon on Polyvore

"Love from Lauren xox" by pearlsandstars on Polyvore

"keep calm and love on" by bushra7 on Polyvore

"She's Got the Look (Miranda Kerr)" by ellchy89 on Polyvore

"I don't regret anything", created by tottitazzy1 on Polyvore

Long Weekend........., created by nz-carla on Polyvore

Celebrity street style:Huntington-Whiteley’, created by anitalolonga on Polyvore

942. Street Style: New York, created by amber-nicki-rose on Polyvore

♥, created by rachel on Polyvore

528. Celebrity Style: Kim Kardashian, created by chocolatepumma on Polyvore

8), created by rada9 on Polyvore

916. Blogger Style: Scent Of Obsession, created by amber-nicki-rose on Polyvore

Get the look - Kim Kardashian, created by misslcb

♥♥♥, created by x-noukie-x

You always get what you want, created by white-water-lily

459. Celebrity Style: Rosie Huntington-Whiteley, created by chocolatepumma

815 - Blogger Style : Atlantic - Pacific by Blair E. -, created by mariananogueirabr.polyvore.com

805. Blogger Style: My Daily Style, created by nastyaafanasova.polyvore.com

Of Navy, Orange and Leopard Booties, created by prettyinlime.polyvore.com

Modern woman, created by claud-637.polyvore.com

 

Напиши коментар