Sweet Home

Современ дизајн на куќа во Мадрид

Овој огромен имот се наоѓа на екслузивниот дел Pozuelo de Alarcon во Мадрид. Дело е на архитектонската компанија A-cero Arhitects. Преголемо, едноставно и убаво. Уживајте.

house-in-pozuelo-de-alarcon-a-cero-architects

 

 

 

 

 

 

Напиши коментар