← НАЗАД НА БОЗА

Современи идеи за уредување на домот

Современи идеи за уредување на домот
10441 Читања

Денес ќе ви представам неколку свежи и модерни интериорни решенија. Во повеќето од нив се употребени живи, силни и впечатливи бои поради уникатниот ефект што го создаваат во просторот. Погледнете колку необични и контрастни бои се искомбинирани и создаваат една добра хармонична симфонија од бои, кои внесуваат живот и добро расположение.

 

 

Еден коментар → “Современи идеи за уредување на домот”


  1. martina jovanova

    5 годинаи пред

    ubav stan

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk