man fashion

Современиот маж низ призмата на Армани

Армани знае секогаш што бара актуелната сезонска тенденција и тоа во комбинација со карактеристичниот моден печат на брендот создава оргинален машки стајлинг.

Сезонава топ тенденција е дефинитивно кожата, а тоа е и најзастепениот материјал во оваа зимска колекција на Армани во типичните сезонски бои.

Armani Exchange Fall-Winter 2012-2013 Campaign (4)

Armani Exchange Fall-Winter 2012-2013 Campaign (1)

Armani Exchange Fall-Winter 2012-2013 Campaign (2)

Armani Exchange Fall-Winter 2012-2013 Campaign (3)

Armani Exchange Holiday 2012 Campaign (1)

Armani Exchange Holiday 2012 Campaign (2)

Armani Exchange Holiday 2012 Campaign (3)

Armani Exchange Holiday 2012 Campaign (4)

Armani Exchange Holiday 2012 Campaign (5)

Armani Exchange Holiday 2012 Campaign (6)

 

Напиши коментар