Sweet Home

Совршен дизајн на куќа во Африка

Оваа куќа се наоѓа во најелитната населба во Јоханесбург, Јужна Африка. Да ве информираме дека таа претставува само еден мал дел од неверојатните имоти во таа населба. Фасцинантен дизајн, многу стакло, базен, прекрасен двор, сето тоа лоцирано на имот од неверојатни 2500 квадратни метри. Повеќе од фасцинантен имот!

Напиши коментар