Art & Crafts

Совршен додаток за свечени моменти

Уникатно парче накит за свечени моменти, што ќе го направите сами, брзо и лесно и нема да ве чини многу. Изберете неколку брошеви што ќе одговараат на вашиот стил и ефектот што сакате да го постигнете. Освен тоа вие сами одлучете на што да бидат прицврстени брошевите – дали тоа ќе биде парче кожа, интересно синџирче или пак свилена врвка како што е прикажано во конктетниов проект. Има навистина многу варијанти како да изгледа ова, но процедурата во суштина е истата.

DIY Statement Necklaces Tutorial

Statement Necklaces DIY

How to Make Statement Necklaces

 

Напиши коментар