Sweet Home

Совршен дом за една жена

Погледнете ги фотографиите од домот на една креативка. Ова е одлична комбинација од темно сива, виолетова и розова боја. Уметноста си ги има оставено своите траги, за на крајот тоа да изгледа вака совршено како што изгледа.

Многу уметнички дела, чипка и цвеќе. Погледнете како изгледа овој дом:

Напиши коментар