Мода

Совршен избор на зимски комбинации

Зимско-есенските колекции веќе ги има насекаде, а ние сакаме да го изберете најдоброто за оваа сезона. Многу често на сите нас ни се случува да купиме парчиња кои на прв поглед ни се допаѓаат, а покасно да сватиме дека всушност нема со што да ги искомбинираме.

Затоа најдобро е пред да се оди во шопинг, да имаме во глава веќе некоја конкретна комбинација и да се ориентираме според тоа. Во кратки црти треба да дефинираме еден стил што ќе го пратиме и врз основа на тоа да ја избираме новата гардероба. Многу помалку грешки се прават ако се раководите според овој шопинг принцип.

А сега погледнете едни навистина одлични комбинации кои се надеваме ќе ве инспирираат и ќе ви помогнат да ги согледате сезонските тенденции и ќе ве насочат правилно кон создавање урбана комбинација и стајлинг.

"so cozy and warm" by candy420kisses on Polyvore

"Nothing cheap about this belted poncho with Yves Saint Laurent booties and Dannijo accessories (poncho is only $24!!!)" by shauna-rogers on Polyvore

"Simplicity" by garbowvu on Polyvore

"Warm Layers" by socalgurl4 on Polyvore

"Beautiful in Bronze" by orysa on Polyvore

"Untitled #988" by johnna-cameron on Polyvore

"Sedona Ring" by melindatg on Polyvore

"cape sweater" by stacy-gustin on Polyvore

"Wedges (contest)" by cindycook10 on Polyvore

"Brown Boots and Leggings" by leegal57 on Polyvore

"Leggings and Boots" by orysa on Polyvore

"School Days #96" by angkclaxton on Polyvore

"Skull Box Clutch" by melindatg on Polyvore

"Cable Knit Poncho" by sheryl-lee on Polyvore

"School Days #60" by angkclaxton on Polyvore

"Bittersweet" by archimedes16 on Polyvore

"Cozy" by alison-louis-ellis on Polyvore

Emilio Pucci Striped Cape

"Ombre (III)" by partywithgatsby on Polyvore

 

"Chunky Poncho" by taytay-268 on Polyvore

"Belted Cardigan" by taytay-268 on Polyvore

Tan & Black, created by taytay-268 on Polyvore

 

"Cranberry Cowl" by taytay-268 on Polyvore

"chunky sweater love" by fluffof5 on Polyvore

"Fall Colors" by taytay-268 on Polyvore

Outfit

"Oatmeal Knit Cape" by taytay-268 on Polyvore

love this top!! "Chocolate Blouse" by taytay-268 on Polyvore

Sweater & Uggs, created by taytay-268 on Polyvore

"Stripes, Studs, and Scarves" by taytay-268 on Polyvore

"Antik Batik Contest 2" by sydneyac2017 on Polyvore

"Cognac" by orysa on Polyvore

"Untitled #1066" by johnna-cameron on Polyvore

"Comfy Cape" by qtpiekelso on Polyvore

"Burgundy and Cream" by cynthia335 on Polyvore

"Plum Dream" by cynthia335 on Polyvore

"Cozy Up" by kimrodgers on Polyvore

"Tough" by kswirsding on Polyvore

"BANDOLINO Riding Boot" by uniqueimage on Polyvore

"Untitled #280" by uniqueimage on Polyvore

Black/Brown Combo

"Poncho (III)" by partywithgatsby on Polyvore

"Blue Steel" by partywithgatsby on Polyvore

"Poncho (II)" on Polyvore

"Snake Eyes" by partywithgatsby on Polyvore

"Plaid (II)" by partywithgatsby on Polyvore

"Steppin Out" by socalgurl4 on Polyvore

"Why So Blue?" by stylesbyjoey on Polyvore

"A Little Leopard" by chelseagirlfashion on Polyvore

"Untitled #1075" by johnna-cameron on Polyvore

"Untitled #435" by candy420kisses on Polyvore

"Scouting" by kaseyofthefields on Polyvore

"Brown and Blue" by jackie22 on Polyvore

"Brown and Bllue" by averbeek on Polyvore

 

Напиши коментар