Sweet Home

Совршена куќа на брегот на Малибу Бич

Малибу Бич се смета за едно од најскапите места во светот каде воедно ги среќаваме и најубавите и најлуксузни куќи во собственост на екстремно богатите луѓе.

Куќата што денес ќе ви ја претставиме се одликува со префинет ентериер изработен во нежни бои и складни нијанси, со минимална декорација и неверојатно добра местоположба што ви овозможува совршен поглед речиси од сите простории во куќата.

 

 

Напиши коментар