Мода

Совршена овошна авантура

Оваа година Алдо спреми одлична колекција на чевли, кои ни ги претстави со преубави фотографии.

Погледнете ја фантастичната колекција на чевли за модерните жени. Секои чевли се приказна за себе. Модерни, удобни, во смели бои, на високи потпетици, рамни, патики, потпетици со висока платформа, плетени, палтнени… за секого по нешто.

Напиши коментар