Bridal

Совршена венчавка во градината

Денес ќе ви претставиме интересен предлог за одржување на летна венчавка. Градината е идеално место за ваков тип на свеченост. Неколку летни реквизити, убави бои, освежителни пијалоци…

Ова е венчавка во која розевата боја е во добра комбинација со белата и зелената. Ви нудиме добра инспирација за начинот на декорација, за изборот на невестински фустан и одело за младоженецот.

Напиши коментар