Bridal

Совршени чевли за вашата свадба

Се карактеризираат со интересни и забавни ефекти со ки го привлекуваа вашето внимание… Овие стилови и дизајни имаат интересна, оригинална и изненадувачка нота

Beverly Feldman
Дизајн на Stuard Weitzman
Kate Spade
Loeffer Randall
Jason Wu
Aruna Seth
Butter
Payless
Oscar de la Renta
BHLDN
Born
Nina
Jen and Kim
Love bu Enzoani

15. Pink for Paradox London

16. Beverly Feldman

17.Love Shoes by Enzoani

18.Something Blue for BHLDN

19.White by Vera Wang

20.Oscar de la Renta

21.Aruna Seth

22. aruna Seth platform

Напиши коментар