ШоуБиз

Спремете се психички пред да ја погледнете оваа пејачка:)

Облини и многу провокатибни движења… припремете се убаво пред да ја погледнете оваа бразилска пејачка која застана и пред камерата покажа она што другите не сакаат да го покажат.

Таа гостува во едно познато бразилско Тв шоу, каде се појавила во претесно црно фустанче кое го оцртува секој дел од нејзиното тело.

Да не објаснуваме премногу, ќе ве оставам да поуживате во ова 4 минутно видео 🙂

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f6uZV-7Ie7E

Напиши коментар