Убавина

Спремете се за Пролетта!!! Супер фризури за мокра коса…

Сите ја чекаме…Кој за што…Ние девојките, за нашите „слатки маки“. Пролетта е период кога и да немаме време да ја досушиме косата, температурата едноставно „ни простува“. Во случај ако Вашата коса е мокра, а немате идеи што да правите, Ви предлагаме 5 фризури со кои ќе изгледате одлично!

Секако, уште е Зима и секако дека нема да си дозволите да излезете со мокра коса, но ова е одличен период да почнете да вежбате…Еве за што се работи !!!

Напиши коментар