man fashion

Спрингфилд понуди одлична колекција за мажите

Ви ја претставуваме најновата колекција за мажи, наменета за есен зима 2013 година, од шпанскиот бренд Спрингфилд.

Спрингфилд за урбаните момци подготви одлична колекција која нуди широк спектар на облека која ќе направи мажите да изгледаат како штотуку да излегле од факултет, но во осумдесетите години.

Напиши коментар