ШоуБиз

Србинки лудуваат со Пи Диди на јахта

Четири познати манекенки од Србија последните денови од летото ги поминуваат на луксузното одмаралиште во Ибица. Тие таму стигнале со познати бизнисмени кои имаат длабок џеб. Таму била поврзани со луѓе кои го познаваат раперот и така се запознале. Пи Диди не успеал да остане рамнодушен на нив, па по забавата во јахта ги повикал во неговата вила.

Имаше од се по нешто, од многу алкохол до жесток секс, се пофалила една од девојките.

Тие останале цел ден и цела ноќ во вилата на раперот, а бидејќи и тој бил задоволен од нив вратата им е отворена за големите забави на Пи Диди во иднина.

Пред некој ден излезе и информацијата дека на Сораја и се украдени секси фотки со Пи Диди, исто така додека таа се забавувала на Ибица се сретнала со него. Случајот бил пријавен во полиција, а Сораја одбила да дава било каков коментар.

Напиши коментар