Sweet Home

Стаклениот дом од соништата

Ако сакате светол дом во кој влегуваат сончевите зраци од сите страни, доволно простор за да се осетите слободно и најубав поглед на светот, тогаш ова е идеален дом за вас.

Внатрешноста на домот е уредена со минималистички стил. Собите се пространи и речиси празни. Мебелот е со едноставни линии без никакви детали.

Во дворот на куќата се наоѓа место идеално за пријатни разговори или пак за луди забави. Со еден збор овој дом може да го опишеме како перфектен.

Напиши коментар