Sweet Home

Стан полн со свежина

Овој двособен стан може да биде голема инспирација за оние кои имаат во план да го реновираат својот дом. Станува збор за мал стан кој има идеално искористен простор со идеално одбрани бои.

Светол, едноставен, и елегантен. Мебелот е бел, додека пак ѕидовите се во кремасти тонови.

Сините и розовите детали даваат доплнителна нота на чистота.

Кујната е елегантна и пространа. Погледнете го овој убав стан кој ја пружа потребната удобност и свежина.

1 Коментар

Напиши коментар