Sweet Home

Стан во Бразил во кој ќе посакате да живеете

Станот во Сао Паоло се простира на две нивоа, на вкупно 100 метри квадратни, а уреден е во модернистички стил. Немојте да се изненандите но во овој стан живее само еден адвокат.

Овој стан ќе сака да го има ссекој млад и успешен човек. Дизајниран од Диего Револо во модерен стил со софистицирани нијанси и декор.

Погледнете го станот во кој сигурно ќе сакате да живеете.

 

 

Напиши коментар