ШоуБиз

Станија му фрли мерак на синот на Цеца

Познато е дека синот на Цеца, Вељко многу успешно ги привлекува девојките. На неговиот шарм не остана рамнодушна ни стралетата Станија Добројевиќ.

Пена фестивалот кој се одржа во Србија успеа да ги собере на едно место сите познати ѕвезди од Србија. Таму беа присутни и Анастасија и Вељко, децата на Цеца.

На овој фестивал Станија му го уди пикот на Вељко, по што следела и блиска средба. Тие се сликале заедно, а веднаш потоа таа ја објавила фотографијата на Facebook,  со коментар : Цеца го има најслаткиот син.

Напиши коментар