ШоуБиз

Старлета со стрии и сало, ваква стралета ретко се гледа

Таа е млада, популарна, богата, но никако не и згодна. Оваа старлета воопшто не наликува на своите колешки.

Френски Есекс ги разочара своите фанови откако во јавноста се појавија фотографиите на кои се гледа како таа ужива во калоричниот оброк.

Ексес по учеството во реалното шоу ослабе навистина многу, и само што се здоби со многу нови фанови, кажувајќи им како таа напорно вежба и како е на диета  се појавија овие фотографии:

Напиши коментар