Art & Crafts

Старо – нови сандали за 30 минути!!!

Ако се потсетите дека полната пета беше хит и пред неколку години, сигурно ќе наидете на пар сандали на полна пета, кои со мало освежување, можат да бидат претворени во сандали од последен тренд… И секако, многу да заштедите…

Сандали на полна пета – со монисти околу глуждот ? – Апсолутен хит !!!

Кој би рекол дека со малку креативност, би можеле да ги имате… и тоа за многу кратко време?

Погледнете како:

Напиши коментар