ШоуБиз

Стејси Киблер: Дали ви изгледам како трудница?

Овие денови жолтата штампа беше полна со секакви информации околу холивудскиот пар Џорџ Клуни и Стејси Киблер. Многу од медиуните тврдеа дека таа е бремена и дека Клуни конечно ќе застане пред лудиот камен и ќе стане татко.

На ова Стејси не можела да остане рамнодушна па ставила една фотографија на својот профил на твотер под која напишала: “ Дали вака ви изгледа слика од една трудница?”

 

Напиши коментар