man fashion

Стилот на Jude Law

Холивудскиот актер Jude Law е еден од најдобро облечените мажи, барем така се изјаснија поголемиот број од модните критичари. Неговиот стил е сосема обичен и возможен за секој маж. Кога е на црвениот килим е секогаш елегантен, какви што се и очекувањата. Позади камерите, пак кога го поминува своето слободно време со семејството е сосема обичен маж со кежуал стил. Ова се најдобрите изданија на Jude Law.

 

Напиши коментар