man fashion

Стилот на принцот Вилијам

Неговата титула принц, не дозволува опуштено појавување во јавноста. Без разлика дали тој ќе оди на свечен прием или ќе излезе на обична прошетка секогаш е проследен со стотици фотографи кои го забележуваат неговиот изглед. Токму поради тој притисок Вилијам мора секогаш да изгледа убаво.

Кога тој е присутен на свечени пригоди тогаш елегантниот изглед е неизбежен, но кога станува збор за некое поопуштено излегување тогаш негов избор се кошулите и џемперите.

Напиши коментар