Sweet Home

Стилски уреден дом во црно-бела комбинација

Денес ви претставуваме еден интересен стан кој се наоѓа во Париз. Стилски уреден во црно-бела комбинација која во исто време зрачи и со удобност и голема елеганција. Претежно е застапена белата боја која има голема моќ да го осветли станот, да му даде чистота и свежина. Црната боја бак во голема мера ја дава елеганцијата на домот.

Ова се неколку фотографии од дневната, спалната, кујната, трепезаријата. Погледнете па можеби токму овој дом ќе ви даде инспирација за мала промена на вашиот.

Напиши коментар