man fashion

Стлот на Ricardo Kaka

Ricardo Kaka е еден од најдобро облечените фудбалери на денешницата. Тој освен како фудбалер може да се пофали и со својата втора професија, модел. Многу често го гледаме на кампањите на познатите брендови како што се Армани, Гучи, Шанел…

Тоа е доказ дека тој умее да ја носи облеката што ја има на себе. Одлично изгледа и во кежуал издание, но и во елегантен костум кој ја истакнува неговата совршена линија.

Напиши коментар