Мода

Стоплете се со кожен елек

Модерен и топол – елекот е исклучително актуелен оваа сезона. Прашање на личен избор е дали ќе се одлучите за еко кожа или вистинско крзно. Ние ја предпочитаме еко кожата. Предноста е, освен моралната страна и економската гледна точка – едноставно поевтини се и достапни на масовниот потрошувач.

 

Напиши коментар