Мода

Stradivarius за Јуни 2012 – Женствена колекција од мечтите…

Претстојните високи температури и месецот на Летото беа предизвик и инспирација, за еден од Вашите омилени брендови да дизајнира апсолутно женствена и модерна колекција…

Stradivarius официјално го претстави каталогот за Јуни 2012 кој носи тропски дезени, нежни игри на бои и модели специјално направени по желбите на сите девојки…

Многу стил, романтика и интересни комбинации… Тоа е решението на фабулозната колекција од Stradivarius за Јуни 2012…

Погледнете го најубавиот предвесник на најубавото годишно време…

Летото може да започне !!!

Напиши коментар