man fashion

SuitSupply во 2012 година ќе не научи како се носат костими

Познатиот машки моден бренд SuitSupply кој м ожеби ги има најдобрите кроеви на костими за мажи, ќе ви покаже во која пригода каков костим се носи. Новата пролет лето колекција за 2012 година ќе ви понуди инспирација и модна култура за како треба да изгледате.

Погледнете ги фотографиите:

 

Напиши коментар