ШоуБиз

Сури Круз сака да живее со татко и

По еден и пол месец се сретнаа Том Круз и неговата ќерка Сури Круз. Тоа беше потресна средба, со многу искрени и силни преграти.  Во јавноста излегоа информации дека во рок од еден викенд, колку што беа заедно Том и неговата миленичка, тој потрошил преку 170.000 долари на скапи подароци. Се возеле со хеликоптер до плажата, уживале во несекојдневни лудории… И додека Кејти Холмс ја глуми строгата мајка која ја држи под контрола Сури, Том ја размазува со секакви скапи подароци.

Извори кои биле присутни на разделбата на Том и Сури изјавиле дека Сури плачела и не сакала да оди кај мајка и. Таа не престанувала да плаче и да го бара Том. Блиските пријатели на Кејти изјавиле дека тоа всушност бил планот на Том, со солзите на Сури да и го скрши срцето на Кејти.

Напиши коментар