ШоуБиз

Светна задникот на Гага

Најпрво Мадона беше таа која на секој концерт од својата турнеја покажуваше по некој гол дел од телото, а сега и Гага го стори истото.

Уште од самиот почеток на Лејди Гага, кога таа се појави, многумина правеа споредба со Мадона. Се зборуваше дека таа го прави истото што го правеше Мадона, на своите почетоци. Но, Гага побрза па успеа да го стигне она што Мадона го прави сега.

На својот концерт Гага го покажа голиот задник, исто како што тоа го стори Мадона, и беше остро критикувано.

http://www.youtube.com/watch?v=sVNPxyB_Ttg&feature=player_embedded

Напиши коментар