Модната недела во Париз заврши. На неа беа представени најновите модни достигнувања, а секако во првите редови беа популарните светски модни икони, будно пратејќи ги ревиите на познатите модни креатори.

Погледнете ги комплетните стајлинзи на светки познатите имиња кои присуствуваа на модната недела, за кои модните критичари имаат позитивни коментари.

Напиши коментар