Sweet Home

Свежи бои во интериерот

Без спор, живите бои имаат огромно влијание во интериерот, бидејќи се интензивни и ефектот што го постигнуваат е мошне ефикасен.  Ваше е само да ја изберете бојата што сакате да биде дел од просторот, а за тоа каде и како ќе биде поставена нема лимит. Дали тоа ќе биде ѕид, килим, парче мебел, слики или декорација не е важно. Изберете еден главен акцент кои ќе го надополните со други помали. Еве како изгледаат живите бои во просторот и како го збогатуваат интериерот.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Напиши коментар