Sweet Home

Свежи идеи и нови интериерни решенија за вашиот дом

Во денешната статија ќе ви претставиме различни современи решенија за модерно уредување на животниот простор. Проектите кои ќе ги видите во галеријата се разликуваат еден од друг но сите тие имаат своја убавина и заслужуваат да им посветиме пооделно внимание на сите нив. Проектите се дело да добри дизајнерски куќи, па затоа наш совет е да позајмите инспирација доколку ви предстои уредување на домот.

sleek-meets-rough-humlebaek-house-1.jpg

minimalist-master-bedroom-with-glass-enclosed-ensuite-4.jpg

sea-inspired-barcelona-interior-susanna-cots-1.jpg

sea-inspired-barcelona-interior-susanna-cots-2.jpg

ultra-modern-penthouses-stockholm-sweden-2.jpg

open-concept-apartment-design-stockholm-4.jpg

multi-color-interior-design-anna-coyle-1.jpg

multi-color-interior-design-anna-coyle-2.jpg

multi-color-interior-design-anna-coyle-4.jpg

multi-color-interior-design-anna-coyle-5.jpg

fresh-living-room-idea-jennifer-jansch-1.jpg

tangerine-tango-in-home-decor-1.jpg

white-home-interior-done-right-1.jpg

white-home-interior-done-right-4.jpg

white-home-interior-done-right-5.jpg

purple-color-interior-trend-3.jpg

purple-color-interior-trend-6.jpg

modern-mid-century-dream-interior-1.jpg

Contemporary Canopy Bed in Solid Wood by MASHstudios

 

 

 

Напиши коментар