Убавина

Свилените трепки се огромен хит !!!

Сон на секоја жена на светот се крупни, совршено нашминкани очи, со долги трепки,какви што имаат само куклите…

За сето тоа да го постигнете, потребно е да знаете некои трикови за шминкање, но најголем ефект се постигнува секако, со вештачките трепки.

Бидејќи се „ пречувствителни “ на влага и се одлепуваат, решението е во новиот изум кој е актуелен хит – свилените трепки. Секоја нишка се надоградува специјално на една природна трепка, а комплетниот изглед е природен. Достапни се во повеќе должини и големини и можат да се носат повеќе од три месеци. Третманот е безболен и трае повеќе од еден час. Природните трепки не се оштетуваат после надоградбата.

Дами, не мислете се…

Напиши коментар