ШоуБиз

Таа даде 50.000 евра за спот – српската стралета сака да ја надмине Северина

Српските стралети ги има се повеќе на број, а една од нив е Дијана Јанковиќ. Таа за себе има многу високо  мислење, и смета дека со нејзиното ново видео ќе оствари голем успех. За овој видео запис таа дала 50.000 евра.

Дијана изјавила: Јас сум без конкуренција. Ова што ќе го видите од мене ќе ви докаже дека јас сум многу подобра од Северина и било која пејачка од Србија.

Незнам колку ќе се сложите со неа, ама еве ви ја можноста да подгледнете како се снимаше тоа видео:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XsfLrJ-gwJc

Напиши коментар