ШоуБиз

Тајра ти ли си? Страшна е без шминка

Тајра Бенкс е една од топ моделите која со децении опстојува на модната сцена. Важи за една од најплатените и најбараните модели на денешницата, а и години наназад. Таа има и свое реално шоу, во кое го одбира следниот топ модел.

Но, дали тајра изгледа така добро кога е и без шминка? Неверојатна трансформација, мора да признаеме. Едно утро додека Тајра трчала на улица, папараците ја уловиле… онака потполно природна без шминка. Погледнете како изгледа Тајра без шминка, па споредете како изгледа со шминка…

Напиши коментар