Sweet Home

Терасите – неодолив извор на свежина и енергија…

Белег на секој дом е влијанието на екстериерот врз внатрешната средина…

Врската помеѓу надворешноста и внатрешноста директно влијае и на расположението и на атмосферата… Секој би се согласил дека терасата манифестира релаксација и удобност, приватност и спокојство…

За да го доближиме размислувањето на архитектите и дизајнерите до Вас, Ви нудиме галерија со фотографии кои прикажуваат тераси како решение и во помали, ограничени простори, кои доколку бидат уредени на вистински начин…можат да се претворат во совршенство…

Нека послужат како инспирација…

Напиши коментар