Art & Crafts

Тест: Што ве очекува во животот и љубовта???

Морате да одговарате искрено и да не гледате во одговорите…. значи што ќе ви дојде прво на памет тоа треба да го напишете на лист хартија, а потоа да ги прочитате одговорите.

 1. Напишете едно име на некоја личност од спротивниот пол од вашиот.
 2. Која боја ви е омилена, црвена, црна, сина, зелена, жолта?
 3. Кој е вашиот прв иницијал?
 4. Кој месец сте родени?
 5. Која боја повеќе ја сакате црната или белата?
 6. Напишете име од некое лице од истиот пол како вашиот.
 7. Кој е ваш омилен број?
 8. Што повеќе сакате езеро или океан?

Одговорите прочитајте ги подоле!

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Одговорите се следни:

 1. Заљубени сте до уши во тоа лице.
 2. Ако сте одбрале црвена- внимателни сте и ќе имате многу љубов во животот. Ако сте одбрале црна – конзервативни сте и агресивни. Ако сте одбрале зелена – ќе имате мир. Ако сте одбрале сина – спонтани сте и полни со љубов. Жолта – весела личност сте и секогаш имате добри намери.
 3. Ако вашиот прв иницијал е: Од А до К – многу љубов вложувате во пријателствата. Од Л до Р – се обидувате да живеете под полна пареа, а во љубовта ќе имате среќа. Од С до Ш – сакате да им помагате на луѓето и ќе имате вистинска љубов.
 4. Ако сте ордени од Јануари до Март – ќе се заљубувате лесно. Од Април до Јуни – ќе имате силни љубовни врски. Од Јули до Септември – сакате авантури и нови нешта. Од Октомври до Декември –  треба многу да се трудите за да ја најдете љубовта на животот.
 5. Ако сте одбрале црна – вашиот живот ќе тргне во обратен правец, но промената добро ќе влијае на вас. Ако сте одбрале бела- ќе имате личност која се ќе направи за вас.
 6. Тоа е вашиот најдобар пријател.
 7. Толку блиски пријатели ќе имате во својот живот.
 8. Ако сте одбрале езеро – вие сте лојални на партнерот и љубовта, но понекогаш и резервирани. Ако сте одбрале океан – вие сте спонтани и сакате да ги правите луѓето среќни.

Напиши коментар